Email Templates

Locatie: Settings > Email

Je hebt 2 soorten e-mail
  1. Meeting Summary
  2. Meeting Preparation
Met de + knop kun je een nieuw sjabloon toevoegen
Als er geen standaardsjabloon is wanneer u een nieuwe sjabloon toevoegt, wordt automatisch de standaardsjabloon toegevoegd.

Subject: Onderwerp van de e-mail.
User search: Selecteer de gebruiker voor wie de e-mailsjabloon is. Als er geen standaardsjabloon is, is dit uitgeschakeld.
Content: E-mailinhoud van de e-mail.

In de lijst heb je nog wat extra opties:
  1.  Template bewerken
  2.  Template dupliceren
  3.  Template verwijderen (Not available for the default template)

Beide mails hebben enkele mogelijke variabelen die je kan gebruiken:

Meeting Summary

1. $$contactFirstname$$
  2. $$organizerFirstname$$
  3. $$organizerLastname$$
  4. $$meetingTitle$$

Meeting Preparation

1. $$externalMeetingUrl$$
  2. $$organizerFirstname$$
  3. $$organizerLastname$$
  4. $$meetingTitle$$