Externe pagina

Wanneer u een vergadering opent (tijdens voorbereiding of voor aanvang van de vergadering). U heeft de mogelijkheid om een knop Externe pagina te gebruiken.
Dit opent een nieuw tabblad met de externe pagina.

Wanneer je op deze pagina komt (die openbaar beschikbaar is, dus alleen naar mensen sturen die toegang nodig hebben) kun je je e-mailadres invoeren.
Als de e-mail wordt herkend door een persoon die deelneemt aan de vergadering, krijgt u toegang.

Alle gegevens die hier worden weergegeven, kunnen worden ingesteld tijdens de voorbereiding van de vergadering: Voorbereiden op een meeting.

Linker kolom

Meeting initiator notes

Een kleine beschrijving van de bijeenkomst als extra informatie.

Introduction Video

Deze video helpt de mensen kennis te laten maken met de vergadering.