Meeting Types

Locatie: Settings > Meetings

Via de knop Add New Type kan je een nieuw meeting type toevoegen.

Na het aanmaken van een nieuw type zal het in de lijst verschijnen.
In de lijst heb je nog wat extra knoppen:
  1.   Type bewerken
  2.   Type verwijderen
Als u op het type klikt, wordt het geopend en wordt algemene informatie weergegeven.

Op de detailpagina van het meeting type heb je 4 tabbladen:

Standaard voorbereiding taken

U kunt hier een voorbereiding taak toevoegen zodat deze altijd wordt toegevoegd wanneer u een type van deze vergadering heeft.
Titel: Titel van de bijeenkomst
Notities: Extra notities die de gebruiker achteraf kan aanpassen.
Dagen/uren voor de vergadering: Hoeveelheid tijd vóór de vergadering de deadline van deze taak moet zijn (gebruikt altijd de starttijd van de vergadering).

In de lijst heb je de volgende optie:
  1.  Taak bewerken
  2.  Taak verwijderen

Standaard vervolg taken

U kunt hier een vervolg taak toevoegen zodat deze altijd wordt toegevoegd wanneer u een type van deze bijeenkomst heeft.
Titel: Titel van de bijeenkomst
Notities: Extra notities die de gebruiker achteraf kan aanpassen.
Dagen/uren voor vergadering: Hoeveelheid tijd na de vergadering de deadline van deze taak moet zijn (gebruikt altijd de starttijd van de vergadering).
Interne taak: of de taak alleen voor u intern is of niet.

In de lijst heb je de volgende opties:
  1.  Taak bewerken
  2.  Taak verwijderen

Default themes

You can add themes here so that it will be selected by default for this type of meeting
When you add media, you can select from the existing list of media or add new media.
In the list you have the following options:
  1.  Delete theme

Standaard thema's

Hier kan je standaard thema's toevoegen voor een type gesprek.
In de lijst heb je de volgende opties:
  1.  Verwijder media

Standaard media

U kunt hier media toevoegen zodat deze altijd worden toegevoegd wanneer u een type van deze vergadering heeft.
Wanneer u media toevoegt, kunt u kiezen uit de bestaande lijst met media of nieuwe media toevoegen.
Bij het selecteren heeft u de volgende mogelijkheden:
  1.  Media openen
  2.  Media bewerken
  3.  Media verwijderen
In de lijst heb je de volgende opties:
  1.  Media openen
  2.  Media selecteren als Standaard Externe Video
  3.  Media verwijderen