Outlook

De koppeling tussen Outlook en SalesNote focust zich op het importeren van meetings met de nodige contactgegevens.

Je kan dit toevoegen door naar volgende locatie te gaan:
Settings > Integrations

Het stappenplan vind je hieronder:
  1. Rechtsboven vind je de knop "Add New Integration".
  2. Vul een titel in en kies als source "Outlook".
  3. In het Settings tabblad kan je de waarden voor de meeting types linken aan de categorie namen in Outlook.
    1. Maak categorieĆ«n in outlook: https://support.microsoft.com/nl-nl/office/kleurcategorie%C3%ABn-maken-en-toewijzen-a1fde97e-15e1-4179-a1a0-8a91ef89b8dc
      1. De Default Tag is best een algemene categorie die meetings linkt zonder meeting type.
      2. Meetings zullen gesynchroniseerd zijn op basis van deze categorie tags.
  4. Indien je al ingelogd bent in Outlook zal hij automatisch connecteren.
  5. Indien je nog niet ingelogd bent zal je in een nieuw tabblad kunnen inloggen op Outlook en verifiƫren tot wat SalesNote toegang heeft.
  6. Na een succesvolle authenticatie bevind je je op de integratie detail pagina.
  7. Je kan de synchronisatie starten via de knop Start Meeting Synchronisation.
  8. De synchronisatie zal in de achtergrond lopen. Je hoeft dus niet te wachten tot alles compleet is.
  9. Na de synchronisatie zal data synchroon toegevoegd, aangepast of verwijderd worden met Outlook.