Tijdens de meeting

Wanneer u een vergadering opent met de status Ready of Started.
We zullen elk deel van deze pagina doornemen.
Houd er rekening mee dat de meeste gegevens die hier worden weergegeven, zijn gemaakt tijdens de voorbereiding: Voorbereiden op een meeting

Bovenste balken

Dit zal u bekend voorkomen, aangezien het op elke pagina in SalesNote te zien is.
Je hebt hier 3 knoppen:
  1. External Page: Opent de pagina voor externe gebruikers. Voor meer informatie bekijk de Externe pagina
  2. Meeting Preparation: Ga terug naar de voorbereiding, voor meer informatie: Voorbereiden op een meeting

Titel balk

Dit zal de Title van de vergadering bevatten, evenals de Start- en End datum van de vergadering.
Aan de rechterkant ziet u de knop  , hiermee opent u het mediamenu.
Het mediamenu heeft 2 tabbladen:
Meeting Media
U ziet de items die u tijdens de voorbereiding hebt toegevoegd.
U kunt op de items klikken om ze te openen.
Onderaan zie je 2 knoppen om Media toe te voegen:
Add Media: Voeg bestanden of foto's toe tijdens de meeting.
Scribble: Een speciaal soort media die een canvas opent waar je zelf tekeningen/opmerkingen/notities kan in opslaan.

Scribble
Dit is een leeg canvas die je kan gebruiken zoals je zelf wil.
Er zijn de volgende opties:
 Selecteer een deel van je canvas
Snij het geselecteerde deel bij
Anonimiseer het geselecteerde gedeelte
 Teken rechte lijnen (Houd Shift ingedrukt om te tekenen per 45°)
 Teken pijlen (Houd Shift ingedrukt om te tekenen per 45°)
Teken een vierkant (Houd Shift ingedrukt om de originele vorm te behouden)
Teken een cirkel (Houd Shift ingedrukt om de originele vorm te behouden)
 Vrij tekenen
 Uitwissen
 Tekst typen
 Roteren van het canvas
 Afmetingen of schaal aanpassen
 Ongedaan maken
 Achtergrond van het canvas wijzigen (Dit leegt het huidige canvas)

Systeem opties:
Opslaan
 Open een bestaand bestand vanaf je toestel
 Afsluiten

Na het opslaan opent een nieuw venster om de naam van de Scribble te wijzigen.

Theme Media
U ziet de items die u hebt toegevoegd in Thema's beheren of Media beheren.
U kunt op de items klikken om ze te openen.

Inhoud

Thema overzicht

Wanneer u de pagina opent, kunt u eerst een Theme selecteren om mee te beginnen. Wanneer u een thema opent, wordt het altijd gemarkeerd als Mentioned.
Je kunt ook een nieuw thema toevoegen als dat nodig is.

Thema vragen

Deze pagina is de hoofdpagina tijdens uw vergaderingen en is gebaseerd op uw vragen die u hebt toegevoegd in de .
Op basis van het type vraag kunt u de vragen beantwoorden en alles invullen wat u uit de vergadering wilde.
Een vraag kan enkele iconen bevatten die je tijdens het gesprek kunnen helpen.
 Important Question: Een belangrijke vraag die ingevuld zou moeten worden
Comment: Als de vraag commentaar toelaat en er commentaar ingevuld is
Description: Een omschrijving die extra informatie geeft bij de vraag. Ga er met je muis over om de informatie te zien

Onderaan de vraag kan je media linken die bij de vraag hoort.
Klik op het  icoontje om de media te selecteren.

Zij Menu's

Thema selectie

Aan de rechterkant kun je een Theme openen.
De thema's hieronder () zijn de thema's die je hebt geselecteerd.
Als er een  Icoon staat bij een thema betekent dit dat er nog belangrijke vragen beantwoord moeten worden.
De thema's hieronder () zijn de thema's die je niet hebt geselecteerd, maar je kunt ze nog steeds openen als ze verschijnen. Ze worden automatisch toegevoegd.

Notities

Aan de linkerkant kun je de notities openen met deze knop: .
U kunt tijdens de vergadering kleine notities toevoegen of bewerken die niet bij de vragen horen.
Title: Titel van de notitie
Notes: Notities die je wil opslaan
Theme: Thema dat eventueel geconnecteerd is

Opvolgtaken Tasks

Aan de linkerkant kun je de opvolg taken openen met deze knop:  .
U kunt tijdens de vergadering kleine notities toevoegen of bewerken die niet bij de vragen horen.
Title: Titel van de taak
Notes: Omschrijving van de taak
Deadline: Deadline van de taak
Internal: Of je al dan niet wenst dat de taak extern zichtbaar is

Contacten/Interne gebruikers

Aan de linkerkant kun je de contacten openen met deze knop.
Hier kan je contacten/gebruikers toevoegen of wijzigen.
Dit formulier is hetzelfde als in de Settings Contact pagina.

Bedrijven

Aan de linkerkant kun je de bedrijven openen met deze knop: .
Hier kan je bedrijven wijzigen. Je kan geen bedrijven toevoegen, bedrijven zijn gelinkt aan de deelnemers van de meeting.
Dit formulier is hetzelfde als in de Settings Bedrijven pagina.