Het eerste gesprek (Na het opzetten van SalesNote)!

1         Gebruik SalesNote voor uw gesprekken!

De beste manier om een nieuwe tool te implementeren is hem gebruiken. Alle verandering is een inspanning dus doe de voorbereiding al voor uw meeting en oefen al even alsof u bij de klant zit. Is alles al ingesteld? Bekijk anders eerst: Welkom bij SalesNote - De eerste stappen

1.1        Introduceer uw manier van werken

‘’Ok als ik even enkele minuten neem om me te installeren? Het is nl. zo dat uw bedrijf heel belangrijk is voor ons en om een goede samenwerking te kunnen hebben nemen we digitale notities met SalesNote. We kunnen achteraf even samen overlopen wat ik heb genoteerd en mogelijks een verslag doorsturen zodat u ziet wat ik heb genoteerd, ok voor u?

1.2        Internet verbinding maken

1.      Vraag de wifi aan de klant/prospect

2.       Leg uw hotspot van uw smartphone aan

a.       Iphone: https://support.apple.com/nl-be/HT204023

b.       Android: https://www.androidplanet.nl/tips/wifi-hotspot-maken-met-android-smartphone/

3.       Gebruik een 4g kaart in uw laptop: https://www.coolblue.be/nl/advies/hulp-bij-mobiel-internetten-op-laptop.html

• Related Articles

• Welkom bij SalesNote - De eerste stappen

Dit artikel zal je helpen om de initiële instellingen voor jouw bedrijf goed te plaatsen. Bekijk onderstaande video of gebruik de stappen hieronder. Stap 1 - Thema's Thema's zijn onderwerpen waarover je het wil hebben tijdens een gesprek. Ieder thema ...