Opvolgen van de meeting

Wanneer je een meeting opent met status Processing of Finished.
We zullen elk deel van deze pagina doornemen.

Indien het de eerste keer is dat je op deze pagina komt, zal je een melding krijgen om een persoonlijke score in te vullen en de meeting al dan niet als afgewerkt te markeren.

Bovenste balken

Dit zal u bekend voorkomen, aangezien het op elke pagina in SalesNote te zien is.
Je hebt hier 4 knoppen:

1. Start Meeting: Start de vergadering. Voor meer informatie zie Tijdens de meeting
  2. Meeting preparation: Ga terug naar het voorbereidingsmenu. Voor meer informatie zie Voorbereiden op een meeting
  3. Generate PDF: Genereer de samenvatting die u op deze pagina hebt gemaakt
  4. Generate  Mail: genereer een EML-bestand met het PDF-bestand en de bijlagen die zijn geselecteerd

Titel balk

Dit zal de Titel van de vergadering bevatten, evenals de Start - en End datum van de vergadering.

Belangrijke vragen

Als er belangrijke vragen vergeten zijn tijdens het gesprek zal er een melding zijn die toont hoeveel vragen er vergeten zijn.

Left Column

Select Answers for Summary

Dit zijn de Themes die zijn geselecteerd en de Antwoorden die voor elke Vraag zijn gegeven.
Antwoorden worden standaard geselecteerd, maar kunnen worden gedeselecteerd.
Als u de Antwoorden deselecteert, worden de items uit het Meeting Summary verwijderd.
Media items die gelinkt zijn in de vragen zijn hier ook mogelijk om te (de)selecteren.
Als er gebruik gemaakt word van tekst blokken kan je deze hier ook terug vinden. Je kan dit activeren in de organisatie settings.
Je kan de    knop gebruiken om de tekst blok aan te passen
Je kan de   knop gebruiken om terug te keren naar de vraag in de tijdens de vergadering stap.

Select Notes for Summary

Dit zijn de Themes die zijn geselecteerd en de Notities die tijdens de vergadering zijn toegevoegd.
Notities worden standaard niet geselecteerd, maar kunnen worden geselecteerd.
Als u de Notities  selecteert, worden de items uit het Meeting Summary toegevoegd.

Right Column

Status

Hierin staat de huidige status.
De lijst met mogelijke statussen is:

1. Suggested (wit): momenteel niet in gebruik
  2. Unlinked  (grijs): de vergadering is fris en leeg
  3. Linked (geel): contacten zijn toegevoegd aan de vergadering
  4. Preparation  (oranje): er zijn taken toegevoegd om voor te bereiden (voltooide taken of onvoltooide taken)
  5. Ready (Olijfgroen): Alle voorbereidingstaken zijn voltooid
  6. Started (blauw): de eerste vraag is beantwoord
  7. Processing (paars): de eerste vervolgtaak is aangevinkt
  8. Finished (Groen): Alle vervolgtaken zijn aangevinkt

Attendees

De lijst van aanwezigen op de meeting

Follow-up Tasks

Dit zijn de taken die u na de vergadering moet opvolgen.
Bovenaan zie je 2 knoppen:
  1.  Vernieuw Standaard Opvolg Taken naar hun laatste versie en vernieuw de deadline
  2.  Voeg een nieuwe Opvolg Taak toe
De lijst is gesorteerd op de deadline.
Als je de taak opent zie je de notities van de taak en 2 knoppen:
  1. Edit Task: Wijzig de notities en de deadline van de taak
  2. Delete Task: Verwijder de taak

Summary Media

Dit zijn de Media items die beschikbaar waren tijdens de vergadering.
Media worden standaard niet geselecteerd, maar kunnen worden geselecteerd.
Als u de Media selecteert, worden de items uit het Meeting Summary toegevoegd.