Vragen

Locatie: Settings > Questions

In de rechterbovenhoek heb je 2 knoppen:
  1. Sort Questions
  2. Add new Question

Add new Question

Wanneer je een volledig nieuwe vraag toevoegt zal je onderstaande moeten invullen
  1. Theme (Enkel voor de eerste vraag van een vragen-lijn)
    1. Theme: In welk Thema het behoort.
  2. Question
    1. Title: De vraag zelf
    2. Description: Omschrijving om de gebruiker te helpen
    3. Important Question: Belangrijke vragen zullen de gebruiker tonen als deze vragen vergeten zijn tijdens het gesprek
    4. Allow Comments: Of het al dan niet toegestaan is om extra notities bij de vraag te plaatsen
  3. Type
    1. Date: Een datum antwoord
    2. Free text: Een open vraag
    3. Multiple choice - numeric: Meerkeuze vraag met numerieke antwoorden
    4. Multiple choice - text: Meerkeuze vraag met tekst antwoorden
    5. Numeric - decimal: Antwoord met een decimaal getal
    6. Numeric - integer: Antwoord met een geheel getal
    7. Range: Een waarde tussen 2 vooropgestelde waarden
    8. Yes/No: Ja/Nee vraag
  4. Extra Options
    1. Multiple choice - text: Multiple Answers - Meerdere antwoorden mogelijk op de vraag
    2. Multiple choice - text + Multiple Answers: Text Block per Answer - Ieder antwoord heeft een eigen tekst blok i.p.v. één blok die alles bevat
  5. Possible Answers
    1. De mogelijke antwoorden toevoegen (Afhankelijk van het type vraag zal dit niet nodig zijn)
    2. Hier kan je de antwoorden verslepen om deze te sorteren.
    3. Je kan antwoorden ook uit- of aanzetten met de enable/disable knop.
  6. Summary Answer Text (Enkel nodig indien je tekst blokken gebruikt op het verslag. zie Organisation Settings voor meer info)
    1. Vul hier de tekst in die getoont zal worden i.p.v. het antwoord
    2. Je kan de variabele $$value$$ gebruiken om het gekozen antwoord te gebruiken in je tekst blok
      1. Indien er meerdere antwoorden zijn met 1 tekst blok, zal dit als een lijst getoond worden.

Sort Questions

Dit opent een venster waar je Vragen per Theme in Groepen kan sorteren en ordenen.
Je kan een groep toevoegen met de  knop.
Hier kies je een titel en omschrijving van de groep, maar ook de positie. Dit zal de volgorde zijn Tijdens de meeting.
Je kan de groep nog steeds aanpassen met de   en knoppen.
Eenmaal aangemaakt kan je vragen verslepen binnen de groep en naar andere groepen.

Content

In het hoofdscherm zie je de vragen structuren verdeeld per Thema.
Witte blokken zijn Vragen
Blauwe blokken zijn Antwoorden

Vragen

1.  Bewerk de Vraag. Dit is hetzelfde als Add New Question
  2.  Vergrendel de Vraag. Vragen worden nooit verwijderd, enkel vergrendeld.

Antwoorden

1.  Voeg een opvolg ​Vraag toe. Dit is hetzelfde als Add New Question